Vogelkustasiel De Fûgelpits

Mokselbankwei 1

9142 VJ Moddergat

Tel: 0519-321591

email: fugelpits@planet.nl 

      Banknr: NL36.RABO.0117.6589.52

Doneren?

Met uw hulp kunnen wij hulpbehoevende vogels en wilde dieren blijven helpen. U kunt ons steunen met een vrijwillige donatie op  NL36.RABO.0117.6589.52 of donateur worden voor een vast bedrag per jaar. Wanneer u donateur wordt ontvangt u ieder jaar ons het boekje 'Nieuwsflits' waarin we in woord en beeld laten zien wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd bij de Fûgelpits. In beide gevallen zijn we u zeer erkentelijk. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie om donateur te worden of anderszins te doneren. Alvast bedankt!

 

Heeft u een hulpbehoevende vogel of wild dier gevonden?

U kunt hulpbehoevende vogels en wilde dieren brengen, tenzij ze NIET besmet zijn met vogelgriep.  Bij twijfel over een eventuele besmetting graag eerst met ons bellen, dan overleggen wij samen met u wat de beste oplossing is voor het betreffende dier! 

Link met meer informatie over vogelgriep:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/vogelgriep/maatregelen-tegen-vogelgriep

Voor alle andere hulpbehoevende wilde dieren kunt u iedere dag bij ons terecht tussen 9:00 en 21:00 uur.

Wilt u onze opvang komen bezoeken?

Gedurende de zomermaanden (Mei t/m september) zijn wij iedere woensdagmiddag geopend voor bezoek tussen 13.00 en 16.00 uur en kunt u een rondleiding krijgen.

Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor groepen en gezelschappen om samen met familie, vrienden, schoolklassen of anders langs te komen. Hiervoor bestaan verschillende arrangementen met bijvoorbeeld koffie/thee en gebak erbij. Mail of bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Educatieve activiteiten,

Vanuit de Fûgelpits worden regelmatig educatieve activiteiten georganiseerd waarbij onze lokale natuur en omgeving centraal staan. Onder het kopje 'educatief' en 'agenda' vindt u hier actuele informatie over en hoe u mee kan doen!